HTML

Németországi kiküldetésem

Friss topikok

  • Nagyi51: Péterke!!! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!! Szeretettel: Erzsi nénéd és a többiek. (2011.12.07. 21:55) 25. nap, szerda
  • mizutani: Gracc! Ügyes vagy Petikém! :) (2011.11.29. 22:00) 17. nap, harmadik melósnap
  • mizutani: 8.00 munka és fél óra "ebédszünet"? Az nem hangzik vészesen (2011.11.24. 20:44) 11. nap, Rastatt
  • Nagyi51: Helló Petikém! Jó a szerkód! Tiszta forma1!! Azt a wifit nem tudják neked megcsinálni? Puszi! Andi (2011.11.23. 19:24) 10. nap, Rastatt

Címkék

15. nap, rastatti városnézés

2011.11.27. 16:31 peterfoth

A mai nap eddig képekben.

Nos mára ennyi volt a mai séta, a képeken látható, hogy szerencsére jó időt fogtunk ki, szépen sütött a nap a nagy szél ellenére! Szétnéztünk a karácsonyi vásárban most már nappali világosságban is, mert bártegnap este is voltunk, de akkor nem láttuk az esti sötétségben a város értékeit.

A pénteki első munkanapunk, bár látszólag nem tűnt nehéznek, de így hogy előtte nem volt az embernek gyakorlata, azért  már este 9korerősen néztem az órát, hogy a vége felé járunk-e!? A 40es részleghez kerültünk volna kollégával Mártonnal a belsö-hátsó ajtószereléshez de átraktak mind  kettőnket a műszerfalasokhoz, mivel ott állítólag hárman betegek, és hatan szabin voltak. Így ez a pénteki nap nem számít bele nekünk a tanulásba,de legalább ezt is megismerhettük, hogy hogyan kerül a cd-s rádió, illetve az utasoldali légzsák a műszerfalba! Én személy szerint, kicsit jobb német nyelvi ismeretemnek köszönhetően, egy mobil ellenörző készülékkel a csatlakozókat, és a műszerfal stabilitását ellenőriztem.

Hogy aztán hétfőn, azaz holnap a délelőttös műszakba visszakerülünk e az eredeti 40es posztra, vagy megyünk vissza a műszerfalasokhoz... ez reggel, hajnalba majd kiderül!

Jah, ma sikerült össze hozni, ha kisebb nehézségek árán is, de meglett az ebéd, fini rakottkrumpli! A nagysütő kipurcant, agy a kicsi sütőbe kétszeri sütésre sikeredett megsütni az amúgy egytepsire való kaját.

Na menek, legjobbakat, üdvözlet! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rastatt.blog.hu/api/trackback/id/tr553415615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása