HTML

Németországi kiküldetésem

Friss topikok

  • Nagyi51: Péterke!!! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!! Szeretettel: Erzsi nénéd és a többiek. (2011.12.07. 21:55) 25. nap, szerda
  • mizutani: Gracc! Ügyes vagy Petikém! :) (2011.11.29. 22:00) 17. nap, harmadik melósnap
  • mizutani: 8.00 munka és fél óra "ebédszünet"? Az nem hangzik vészesen (2011.11.24. 20:44) 11. nap, Rastatt
  • Nagyi51: Helló Petikém! Jó a szerkód! Tiszta forma1!! Azt a wifit nem tudják neked megcsinálni? Puszi! Andi (2011.11.23. 19:24) 10. nap, Rastatt

Címkék

10. nap, Rastatt

2011.11.23. 18:00 peterfoth

Elnézést kérek mindenkitől a tegnap elmaradásért, de ez - nem tudok rá jobb magyarázatot - így sikeredett!

Tegnapi napon, kedden volt az ötödik, egyben utolsó németóránk a tanárbácsinkkal, és őszintén megvallva ennyi elég is volt belőle, mármint a napi 8 óra "együttlétekből" ! Szokás szerint délután négykor ért véget a "könnyek nélküli" elbúcsúzásnak, tekintve, szerintem a öregnek is egyfajta megkönnyebbülés volt a sokak "bénázása" !

Mivel hálaisten előző este összepakoltuk az ettlingeni szállodába a böröndjeinket, táskáinkat, pakkjainkat, így a németóra után, csupáncsak a csomagokat kellett beszenvedni a buszba, ami egy félórás utazás után leszállított minket az új, előreláthatólag két hónapos szálláshelyünkre. Sajnos elég későn értünk már ide, és tekintve, hogy sötétedés után értem fel a szobámba,így a tegnapi képfeltöltésem így is, úgy is elmaradt!

Egyébiránt is eléggé kitoltak velem abból a szempontból, hogy bár annak ellenére, hogya harmadikon lakom Kunszenten, itt a rastatti szállodába az ötödik emeletre raktak! Bár a kilátás kárpótol azon kellemetlenséggel szemben, hogy az internet, bár vagy egy wifi elosztó az ajtóm előtt  plafonon, de az ötödiken nem megy a net. Most is kedves kollégám vendégszeretetét kihasználva tudom ezen soraim , és a képeimet a rendelkezésetekre bocsájtani!

Ma volt az első napunk amikor is egyedül mentünk el gyalog a gyár hármas főbejáratához, és végre láthattunk készülő, készülőben lévő illetve kész autókat is! állítólag holnapi napon is még elméleti oktatásban részesülünk majd, és talán pénteken állhatunk majd először szalag mellé, illetve szalagra!

Sajnos gyárról készült fotókkal nem szolgálhatok, mivel tilos odabent fotózni, de  szállodai kilátást,valamit belátást a szobába, valamint a németországi tartózkodásra bérbekapott melósruhás képeket közlöm!

Mára ennyi, holnap remélem tudok írni!

Szép napot, üdvözlet az ötödikről!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rastatt.blog.hu/api/trackback/id/tr233406506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyi51 2011.11.23. 19:24:28

Helló Petikém!
Jó a szerkód! Tiszta forma1!!
Azt a wifit nem tudják neked megcsinálni?
Puszi!
Andi
süti beállítások módosítása