HTML

Németországi kiküldetésem

Friss topikok

  • Nagyi51: Péterke!!! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!! Szeretettel: Erzsi nénéd és a többiek. (2011.12.07. 21:55) 25. nap, szerda
  • mizutani: Gracc! Ügyes vagy Petikém! :) (2011.11.29. 22:00) 17. nap, harmadik melósnap
  • mizutani: 8.00 munka és fél óra "ebédszünet"? Az nem hangzik vészesen (2011.11.24. 20:44) 11. nap, Rastatt
  • Nagyi51: Helló Petikém! Jó a szerkód! Tiszta forma1!! Azt a wifit nem tudják neked megcsinálni? Puszi! Andi (2011.11.23. 19:24) 10. nap, Rastatt

Címkék

5. nap, Ettlingen

2011.11.18. 17:27 peterfoth

 

 Miután ma reggel is sikerült az ágyból kikecmeregnem, és sikeresen magamba öntöttem a reggeli kávémat, a kollegákkal egyetemben elmentünk, most jó helyre, és időben is a vasút-villamoshoz, mert jobb szót nem tudok rá,ugyanis többször helyre lettem rakva,hogy ez nem vonat, hanem villamos... és valóban, egy budapesti sárga villamoshoz jobban hasonlít, mint egy átlagos magyar vonathoz, sőt ha hozzáteszem, hogy nem 50-el döcög, hanem kábé olyan 120-130 kilométer per órával, akkor kénytelen kelletlen is elszégyelli magát a magyar vasutak! Lásd:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mára szentelt németóra kissé máshogy alakult az előzőekhez képest két szempontból is. Egyrészt az ebéd valami oknál fogva hidegre sikeredett, miért, miért se nem, talán péntek lévén nem meleg két tálételt, de mondhatni akár egytálnak sem, na mindegy a kép magáért beszél:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na mindegy... a másik pedig amiért máshogy sült el a mai németóra, hogy sikeresen meggyőztük a német tanár bácsit, hogy menjünk el várost nézni!

A most következő képek minőségéért elnézést kérek, de csupáncsak a mobiltelefonom volt kéznél, így ez hagy kívánni valót maga után, de azért mégis csak valamennyire érzékeltetik e kisváros sokszínűségét, és szépségét!

Mára ennyi, elfáradtam a sok sétába! jó képnézegetést, holnap jelentkezem, sziasztok!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rastatt.blog.hu/api/trackback/id/tr313394527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása